Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ για τις υποκλοπές – Ανέλαβα με θάρρος την ευθύνη μου»

22:28 - 10/05/2023

Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια η τρίτη θεματική ενότητα στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα για το αν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί για το σκάνδαλο των υποκλοπών. «Όχι, δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ αλλά ανέλαβα με θάρρος τις ευθύνες μου και οι υποβλήθηκαν παραιτήσεις. Ζητήθηκε άμεση διαλεύκανση από την δικαιοσύνη και χάρηκα που άκουσα τον κ. Ανδρουλάκη να λέει ότι της έχει εμπιστοσύνη. Διόρθωσα αστοχίες ρυθμιστικού χαρακτήρα γιατί υπήρχαν παρακολουθήσεις χωρίς φίλτρα. Οι δυο δικαστικές αποφάσεις αλλά και η σύμφωνη γνώμη της Βουλής. Έχουμε εκσυγχρονίσει την ΕΥΠ με έναν νόμο που ψηφίστηκε για να έχουμε μια ΕΥΠ που να λειτουρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ για τις υποκλοπές – Ο κ. Ανδρουλάκης δεν έπρεπε να παρακολουθείται

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε πως «αυτή η υπόθεση (σ.σ. Ανδρουλάκη) είναι μια σκιά για την κυβέρνησή μας, δεν έχω αμφιβολία και δεν έπρεπε να γίνει, αλλά το κράτος δικαίου της χώρας αξιολογείται συνολικά».

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κ. Μητσοτάκης – Debate: Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ για τις υποκλοπές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ενότητα του debate «Κράτος-Θεσμοί-Διαφάνεια» και σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα, αν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί για τις υποκλοπές, απάντησε: «Όχι, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ αλλά… Κ. Μητσοτάκης – Debate: Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ για τις υποκλοπές - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα