Μανώλης Μητσιάς: «Έβγαλε το πιστόλι και μου έδωσε μία στον κρόταφο – Ήμουν δύο μήνες σε απομόνωση»

18:00 - 10/05/2023

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μανώλης Μητσιάς ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις περιπέτειες To άρθρο Μανώλης Μητσιάς: «Έβγαλε το πιστόλι και μου έδωσε μία στον κρόταφο – Ήμουν δύο μήνες σε απομόνωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Μανώλης Μητσιάς: «Έβγαλε το πιστόλι και μου έδωσε μια στον κρόταφο»

Ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς αναφέρθηκε στο περιστατικό που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Διαβάστε το στο in.gr

Μανώλης Μητσιάς: Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο με πήραν τα αίματα

Τον Μανώλη Μητσιά υποδέχτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (10/5) στο «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην ΕΡΤ με τον γνωστό ερμηνευτή να μιλά για την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στο μουσικό στερέωμα, τις συνεργασίες – σταθμούς στη ζωή του αλλά και την περίοδο που τον συνέλαβαν στην Θεσσαλονίκη. «Πήγα στη Θεσσαλονίκη, βρήκα εκεί τα φιλαράκια μου, με έβαλαν στην ομάδα την αντιστασιακή και με συνέλαβαν. Φιλοξενούσα τον έναν από τους τρεις που πήγαν να ανατινάξουν τους στύλους της ΔΕΗ στην έκθεση γιατί θα ερχόταν ο Παπαδόπουλους να μιλήσει στα εγκαίνια. Ο ένας από αυτούς λοιπόν έμενε σπίτι μου. Ήμουν φυσικά και εγώ σε δράση, με συνέλαβαν και δεν θα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο και με πήραν τα αίματα»

Μανώλης Μητσιάς: Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε σήμερα (10/5) το απόγευμα ο Μανώλης Μητσιάς προκειμένου να συνομιλήσει με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής ερμηνευτής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που τον συνέλαβαν στην Θεσσαλονίκη. Ο Μανώλης Μητσιάς ανέφερε σχετικά: «Πήγα στη Θεσσαλονίκη, βρήκα εκεί τα φιλαράκια μου, με έβαλαν […] Το άρθρο Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο και με πήραν τα αίματα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο και με πήραν τα αίματα»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μανώλης Μητσιάς το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο και με πήραν τα αίματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μανώλης Μητσιάς: «Από τύχη ζω… Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μία εδώ στον κρόταφο, με πήραν τα αίματα»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής για όσα βίωσε την περίοδο της Χούντας στην Θεσσαλονίκη

Διαβάστε το στο news.gr

Μανώλης Μητσιάς: “Έβγαλε το πιστόλι και μου έδωσε μία στον κρόταφο – Θα μπορούσα να είχα μείνει στον τόπο”

Ο Μανώλης Μητσιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύλληψή του την περίοδο της Χούντας και το διάστημα που έμεινε στη φυλακή. “Πήγα στη Θεσσαλονίκη, βρήκα εκεί τα φιλαράκια μου, με έβαλαν στην ομάδα την αντιστασιακή και με συνέλαβαν. Φιλοξενούσα τον έναν από τους […] The post Μανώλης Μητσιάς: “Έβγαλε το πιστόλι και μου έδωσε μία στον κρόταφο – Θα μπορούσα να είχα μείνει στον τόπο” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Συγκλονίζει ο Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι και μου δίνει μια στον κρόταφο»

Ο Μανώλης Μητσιάς βρέθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε μια αναδρομή στην πορεία του ενώ αναφέρθηκε στο περιστατικό σύλληψής του και τον ξυλοδαρμό από αστυνομικούς. «Είχα φιλοξενούμενο έναν από τους τρεις που πήγαν να τινάξουν τους στύλους της ΔΕΗ, όπου θα ερχόταν ο Παπαδόπουλος να μιλήσει για τα εγκαίνια […] The post Συγκλονίζει ο Μανώλης Μητσιάς: «Βγάζει το πιστόλι και μου δίνει μια στον κρόταφο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας