Βασίλης Καρράς: Η επανεμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια 42 κιλών – «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

10:36 - 10/05/2023

Στα εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο Βασίλης Καρράς, μετά την περιπέτεια με την υγεία To άρθρο Βασίλης Καρράς: Η επανεμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια 42 κιλών – «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια 42 κιλών - «Καιρός ήταν να με ξαναδείτε»

«Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; » είπε στους ρεπόρτερ αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που είχε - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βασίλης Καρράς: «Καιρός ήταν να με δείτε ξανά - Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Ο Βασίλης Καρράς μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με την υγεία του επιστρέφει πιο ανανεωμένος και δημιουργικός από ποτέ.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βασίλης Καρράς: Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά;

Ο Βασίλης Καρράς, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, μίλησε για την νέα του συναυλία, αλλά και για την στήριξη του κόσμου όλον αυτόν τον καιρό. «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά», είπε στους δημοσιογράφους. «Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι. Δεν υπάρχει «”τελευταία”» συναυλία», ανέφερε αρχικά ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Όλους αυτούς τους μήνες δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου. Δεν μου λείπει ποτέ, γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Βασίλης Καρράς on camera για την απώλεια 42 κιλών: «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Βασίλης Καρράς με αφορμή την εμφάνισή του στα εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη. Ο Βασίλης Καρράς, μετά την περιπέτεια με την υγεία του και την απώλεια 42 κιλών δήλωσε πολύ καλά. «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη του εμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια των 42 κιλών – «Είμαι πολύ καλά»

Ανανεωμένος, μετά την απώλεια των 42 κιλών, εμφανίστηκε ο Βασίλης Καρράς, μπροστά στις κάμερες.Ανανεωμένος, μετά την απώλεια των 42 κιλών, εμφανίστηκε ο Βασίλης Καρράς, μπροστά στις κάμερες.«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Καρράς: Ανανεωμένος στην πρώτη του εμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια των 42 κιλών

Ο Βασίλης Καρράς έδωσε το παρών σε εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και εκεί μίλησε στους ρεπόρτερ, δηλώνοντας πως είναι […] The post Βασίλης Καρράς: Ανανεωμένος στην πρώτη του εμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια των 42 κιλών appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βασίλης Καρράς: Η επανεμφάνισή του μετά την περιπέτεια υγείας

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη,…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Βασίλης Καρράς: Η επανεμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια 42 κιλών – «Επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή»

Ο Βασίλης Καρράς μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα. Ο Βασίλης Καρράς, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, μίλησε για την νέα του συναυλία, αλλά και για την στήριξη του κόσμου όλον αυτόν τον καιρό. «Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι ένα όμορφο κλείσιμο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας