Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω όταν τον δω»

09:30 - 10/05/2023

Τον Γιώργο Τσαλίκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Βreakfast @Star” και εκείνος μίλησε για το ενδεχόμενο To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω όταν τον δω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω όταν τον δω»

Δεν τα έχουν «βρει» οι δυο τους μετά την έντονη κόντρα στα social media - Δείτε σε βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω»

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός τηλεπαιχνιδιού.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν ξέρω αν θα χαιρετήσω τον Γρηγόρη Γκουντάρα όταν τον δω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Βreakfast @Star» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει και πάλι μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για το πως θα αντιδρούσε αν έπρεπε να συνυπάρξει στο ίδιο κανάλι με τον Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους. «Το έχω ακούσει ότι επιστρέφει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω αν τον δω»

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης. Τον δημοφιλή τραγουδιστή συνάντησε η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού και τον ρώτησε […] The post Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω αν τον δω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τσαλίκης για Γκουντάρα: «Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω αν τον δω»

Τι είπε ο Γιώργος Τσαλίκης για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Password>

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τσαλίκης για Γκουντάρα: "Δεν ξέρω αν θα τον χαιρετήσω όταν τον δω"

"Με τον ΣΚΑΙ περιμένουμε το αποτέλεσμα του δικαστηρίου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια