Σήμερα η κεντρική ομιλία του Άγγελου Τσιγκρή στην Πάτρα

08:22 - 10/05/2023

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας (καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής , την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 7.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την Κυριακή η Κεντρική Πολιτική Ομιλία του Μύρωνα Τσαγκαράκη

Πλησιάζοντας την κρίσιμη στιγμή των εκλογών της 21ης Μαΐου, σας προσκαλώ στην κεντρική μου πολιτική ομιλία, την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου, στις 18:30, στο Δημαρχείο της Ραφήνας. Μπορούμε όλοι μαζί, όσοι με γνωρίζετε από τη θητεία μου στο ΕΣΥ και από τα πεπραγμένα μου στα κοινά του τόπου μας, αλλά κι όσοι δε με ξέρετε, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Προεκλογική ομιλία του Μίλτου Ζαμπάρα στη Ναύπακτο

Προεκλογική ομιλία στη Ναύπακτο θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας. Η σχετική ενημέρωση «Την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί στο LEPANTO BEACH HOTEL στη Ναύπακτο, ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μίλτου Ζαμπάρα, ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου».

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Άγγελου Τσιγκρή στην Πάτρα

Στην αίθουσα εκδηλώσεων “Royal”

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Φοβερός ΝΟΠ, διέλυσε 9-6 στον Πειραιά τον «αυτοκράτορα» Εθνικό!

Γερμανία: Πένθος και οργή για την επίθεση στο Μαγδεμβούργο - Κριτική για την επάρκεια των μέτρων ασφαλείας

Πώς τα κυκλώματα επαιτείας, εκμεταλλεύονται μέχρι και σκυλάκια: Η δράση τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ραντεβού στο Παλατάκι - Η ιστορία του μικρού αλλά πανέμορφου πύργου στο Χαϊδάρι

Μπλέικ Λάιβλι: Κατέθεσε μήνυση κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση

Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24-12-2024