Ειρήνη Μερκούρη: Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα

18:24 - 09/05/2023

“Δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να βγεις στη σκηνή και να φοράς μίνι” δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη. Την Ειρήνη Μερκούρη υποδέχθηκαν το πρωί της Τρίτης (09.05.2023) στην Super Κατερίνα και μίλησε για την καλλιτεχνική της επιστροφή και τις φήμες που την ήθελαν να έχει κλειστεί πριν χρόνια σε μοναστήρι. «Έκανα για κάποιον ... Περισσότερα To άρθρο Ειρήνη Μερκούρη: Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Μερκούρη: Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα

“Δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να βγεις στη σκηνή και να φοράς μίνι” δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη. Την Ειρήνη Μερκούρη υποδέχθηκαν το πρωί της Τρίτης (09.05.2023) στην Super Κατερίνα και μίλησε για την καλλιτεχνική της επιστροφή και τις φήμες που την ήθελαν να έχει κλειστεί πριν χρόνια σε μοναστήρι. «Έκανα για κάποιον […] The post Ειρήνη Μερκούρη: Θα ήταν τιμή μου να γινόμουν καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει τον βίο μου πολλά χρόνια τώρα appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεσσαλονίκη: Δίνεται στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα της γέφυρας Δενδροποτάμου

Οι εξελίξεις που διαμορφώνουν το ενεργειακό μας μέλλον στη νέα σειρά podcast «Στην πρίζα», powered by ΑΔΜΗΕ

Κηδεία Τάκη Οικονομόπουλου: Την Πέμπτη στην Κηφισιά το τελευταίο αντίο στον θρυλικό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού

ΔΥΠΑ: Έως τις 28 Φεβρουαρίου η έναρξη της κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 75.000 εργαζόμενους

Αγρίνιο: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του στη Δογρή Τριχωνίδας

Βρούτσης: «Βελτίωση του νόμου κατά της οπαδικής βίας προς το ηπιότερο από την επόμενη περίοδο»