Χρήστος Ζαμπούνης: «Είναι γλυκιά η κοκαΐνη, ύπουλη, δεν τη σταματάς εύκολα»

17:50 - 09/05/2023

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Χρήστος Ζαμπούνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου […] The post Χρήστος Ζαμπούνης: «Είναι γλυκιά η κοκαΐνη, ύπουλη, δεν τη σταματάς εύκολα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Ζαμπούνης: Είναι γλυκιά η κοκαΐνη, ύπουλη, δεν τη σταματάς εύκολα

Για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά μίλησε ο Χρήστος Ζαμπούνης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος σημείωσε πως «δεν σταματάει εύκολα αυτό» ενώ χαρακτήρισε ως «ύπουλο» ναρκωτικό την κοκαΐνη. «Όταν κατέρρευσαν όλα, άρχισα τη συγγραφή του βιβλίου “Ιστορίες ενός παιδήλικα”. Αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία που έκανα, η ενδοσκόπηση. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου και μετάνιωσα που τα εξέδωσα, γιατί αυτά ήταν για μένα, για να θεραπεύσω τη δυσκολία και την πίεση», εξομολογήθηκε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης. «Για ποιον λόγο τώρα εγώ να κάτσω και να γράψω ότι, όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Μετά το έκανα συνειδητά,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Ζαμπούνης: «Είναι γλυκιά η κοκαΐνη, ύπουλη, δεν τη σταματάς εύκολα»

«Στα "Πρόσωπα" είχαν μία σελίδα που έλεγε για τα ναρκωτικά: όλοι μου έλεγαν πόσο θα με ανεβάσει, κανένας δεν μου είπε πόσο θα με κατεβάσει»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε