Φύσσας: «Ο Σα Πίντο παραιτήθηκε γιατί δέχθηκε πίεση να μην χρησιμοποιήσει παίκτες στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος»

09:36 - 07/02/2020

Ο Τάκης Φύσσας στην κατάθεσή του τόνισε πως ο Σα Πίντο στο ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος δέχθηκε πιέσεις για να μην χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες!

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη των «28»-Κατάθεση Φύσσα: «Ο Σα Πίντο μου είπε ότι δέχθηκε πίεση για να μην παίξουν κάποιοι παίκτες στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος»

Συνεχίζεται από το πρωί της Παρασκευής (7/02) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη των 28 ανθρώπων του ποδοσφαίρου που κατηγορούνται για χειραγώγηση αγώνων, με τον πρώην παίκτη και παράγοντα του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, να καταθέτει ως μάρτυρας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Φύσσας στη Δίκη των 28: Ο Σα Πίντο δέχθηκε πιέσεις για το ποιους παίχτες θα χρησιμοποιούσε στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Ο Τάκης Φύσσας κατέθεσε στη δίκη των 28 για τους στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι «ο Σα Πίντο μου είπε ότι είχε δεχτεί πίεση και του είχαν πει να μην χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες, δεν μου είπε ποιοι. Μου είπε κατά λέξη ότι ήταν από τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας».  The post Φύσσας στη Δίκη των 28: Ο Σα Πίντο δέχθηκε πιέσεις για το ποιους παίχτες θα χρησιμοποιούσε στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Σπείρα έκλεβε... καμπάνες από Ναούς σε Μεσσηνία και Μεγαλόπολη και αποκόμιζε τεράστια ποσά

Stoiximan Super League: Κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός

Ρίβερς: «Θα είμαστε στα play off, δεν ανησυχώ»

ΑΕΚ Λάρνακας: Το ντέρμπι το κέρδισε ο Μπεργκ…

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις έλλειψη βιταμίνης C

Κύπελλο Γυναικών: Τα παιχνίδια των προημιτελικών πριν το Final Four