Αιμιλία Υψηλάντη: Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον θάνατο της κόρης της

16:42 - 09/05/2023

«Οφείλω στην κόρη μου, να είμαι όπως πρέπει. Να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη, στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της μετά τον θάνατο της μοναχοκόρης της, σε ηλικία 55 ετών, τον Νοέμβριο του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor All Star”. Η ίδια σήμερα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό μας” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων, η Ρία Κολοβού ρωτήθηκε για τη λίστα με τα ψώνια, τα unfollow του Ηλία Γκότση και τη συμπεριφορά του Στέλιου […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Απανωτές εκπλήξεις για τη Ρία Κολοβού στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε για την αποχώρησή της και όπως φάνηκε δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα που έχουν συμβεί παρασκηνιακά στο Survivor. «Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Ο Σπύρος έχει μείνει 11 φορές, ο Ασημακόπουλος […] The post Ρία Κολοβού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πάτρα: Το χριστουγεννιάτικο χωριό δεν γλύτωσε από το μπουρίνι - ΦΩΤΟ

Όλα του γάμου δύσκολα: Ποιά είναι η προέλευση της φράσης και η χρήση της

Οι πόλεις που η θερμοκρασία έχει αγγίξει στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου

Fotios Katraouras: Διάσημα – αλλά προσιτά- labels ανδρικών ρολογιών για τα Χριστούγεννα

Το ελληνικό νησί στη λίστα με τα 10 πιο ενδιαφέροντα μέρη στον κόσμο για το 2025

Ιταλός οδηγός πέθανε κατά τη διάρκεια ταξιδιού Ανκόνα – Ηγουμενίτσα