Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

15:14 - 09/05/2023

Για την περίοδο που φλέρταρε με την νευρική ανορεξία, μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου στον […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: «Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας»

«Δεν μου έκανε πλέον, αίσθηση να φάω, δεν μου έδινε καθόλου ευχαρίστηση» πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας

«Κράτησε ένα χρόνο. Μία μέρα σηκώθηκα και έδωσα ένα χαστούκι στον εαυτό μου»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει: «Πέρασα μια φάση στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας»

Η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που «φλέρταρε» με τη νευρική ανορεξία. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι εξήγησε αρχικά, πως ο λόγος που την οδήγησε εκεί ήταν κυρίως ψυχολογικός. «Πέρασα ένα πρόβλημα. Ο λόγος ήταν ψυχολογικός, λόγω της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

Για την περίοδο που φλέρταρε με την νευρική ανορεξία μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: Μετά τη Eurovision έφτασα στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε το πρόβλημα με την ανορεξία που αντιμετώπισε μετά από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision.Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η πρώην survivor Ελευθερία Ελευθερίου. Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 και παράλληλα αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περίοδο που έφτασε στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Αρχικά αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε σημειώσει το τραγούδι Aphrodisiac, το οποίο όπως είπε είχε χορέψει όλη η Ευρώπη. Βέβαια, η διοργάνωση της Eurovision το 2012 συνέπεσε αμέσως μετά την ανακοίνωση πως η Ελλάδα μπαίνει σε μνημόνιο και για τον λόγο αυτό η αποστολή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: «Ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

Ελευθερία Ελευθερίου: Για την περίοδο που φλέρταρε με την νευρική ανορεξία, μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Για την περίοδο που φλέρταρε με την νευρική ανορεξία, μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Ελευθερία Ελευθερίου: «Ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: "Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας"

"Κράτησε ένα χρόνο. Μία μέρα σηκώθηκα και έδωσα ένα χαστούκι στον εαυτό μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»