Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: «Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου»
14:40 - 09/05/2023
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν είναι πλέον ζευγάρι και το γνωστό μοντέλο απάντησε στο Πρωινό και τις […]
The post Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: «Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νέες δηλώσεις μετά τον χωρισμό - «Τώρα είμαι για τον εαυτό μου»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περνάει και μόνη της καλάΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου»
Στο Πρωινό και τις ερωτήσεις της Φαίης Φώτου, απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.Στο Πρωινό και τις ερωτήσεις της Φαίης Φώτου, απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν είναι πλέον ζευγάρι και το γνωστό μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις της εκπομπής, Το Πρωινό.
Διαβάστε το στο neolaia.grΗ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα: «Τώρα είμαι μόνο για τον εαυτό μου»
"Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του και τον χωρισμό όπως αυτός θέλει", λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Διαβάστε το στο pagenews.gr