Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου για τον Βίκτωρα – «Είμαι πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου»
14:30 - 09/05/2023
Ο Βίκτωρ Βερνίκος βρίσκεται ήδη στο Λίβερπουλ και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ημιτελικό της Πέμπτης (13/5) όπου και θα διαγωνιστεί προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό της Eurovision 2023. Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε και η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τον ανιψιό της. «Είμαι πάρα πολύ περήφανη και νομίζω […]
The post Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου για τον Βίκτωρα – «Είμαι πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Βερνίκου για τη Eurovision και τον Βίκτωρα: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου»
Η Μαρίνα Βερνίκου είναι πολύ περήφανη για τον ανιψιό της Βίκτωρα Βερνίκο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη EurovisionΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombEurovision 2023 – Μαρίνα Βερνίκου για τον ανιψιό της Victor Vernicos: «Είδα τις πρόβες, είμαι περήφανη για εκείνον»
Eurovision 2023: Για τη συμμετοχή του ανιψιού της, Victor Vernicos στη φετινή Eurovision και τη κουβέντα που είχαν μετά τις δυο πρόβες του μίλησε η Μαρίνα Βερνίκου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής Super Κατερίνα. «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Είναι περήφανο όλο το σόι για τον […]
Το άρθρο Eurovision 2023 – Μαρίνα Βερνίκου για τον ανιψιό της Victor Vernicos: «Είδα τις πρόβες, είμαι περήφανη για εκείνον» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr