Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow, τα unfollow και τη Βίκυ Καγιά»

12:38 - 09/05/2023

Ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον Αρτ. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow, τα unfollow και τη Βίκυ Καγιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow και τα unfollow που μας έκανε η Βίκυ Καγιά»

«Δεν μπορεί να συγκριθεί η καρέκλα του GNTM και του My Style Rocks, εδώ έχω τους φίλους μου» ανέφερε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow και τα unfollow που μας έκανε η Βίκυ Καγιά»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων απάντησε για το πολυσυζητημένο unfollow της Βίκυς Καγιά. «Το μάτι μου είναι καλύτερα, έχει μείνει ένα πρόβλημα και δεν βλέπω από το αριστερό. Θλίβομαι να ακούω κορίτσια […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow και τα unfollow που μας έκανε η Βίκυ Καγιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow και τα unfollow της Βίκυς Καγιά»

«Δεν μπορεί να συγκριθεί η καρέκλα του GNTM και του My Style Rocks, εδώ έχω τους φίλους μου»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα unfollow της Καγιά»

Δημήτρης Σκουλός: Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν παραχώρησε ο γνωστός φωτογράφος Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks μεταξύ άλλων, μίλησε για την γνωριμία με την σύζυγό του, αλλά και για το πολυσυζητημένο unfollow της Βίκυς Καγιά. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Δημήτρης Σκουλός: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα unfollow της Καγιά» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»