Η Αιμιλία Υψηλάντη μιλά πρώτη φορά για την απώλεια της κόρης της: «Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει»
10:32 - 09/05/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η γνωστή […]
The post Η Αιμιλία Υψηλάντη μιλά πρώτη φορά για την απώλεια της κόρης της: «Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: «Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται σεβασμός στη ζωή»
Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που παίζει τώρα, τη δύναμη που βρήκε μετά την απώλεια της κόρης της, τον επαγγελματικό «πόλεμο» που έχει δεχθεί και τον Γιώργο Λιάνη.
Διαβάστε το στο in.grΗ Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: «Υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται σεβασμός στη ζωή»
Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που παίζει τώρα, τη δύναμη που βρήκε μετά την απώλεια της κόρης της, τον επαγγελματικό «πόλεμο» που έχει δεχθεί και τον Γιώργο Λιάνη.
Διαβάστε το στο tanea.grΟι πρώτες δηλώσεις της Αιμιλίας Υψηλάντης μετά τον θάνατο της μοναχοκόρης της – «Της οφείλω να είμαι αξιοπρεπής»
H Αιμιλία Υψηλάντη έζησε αυτό που δεν θέλει να ζήσει κανείς γονιός. Να χάνει το παιδί του. Τον Νοέμβριο του 2022, η μοναχοκόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη πέθανε, σε ηλικία 55 ετών. Η ηθοποιός έκανε τις πρώτες τις τηλεοπτικές δηλώσεις, μετά την απώλεια της Μαρίνας Υψηλάντη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». «Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Συνέχισα να παίζω μετά τον θάνατο της κόρης μου, γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι για μένα σανίδα σωτηρίας. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Οφείλω στην κόρη μου να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια, όμως, είναι ένα γερ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της – «Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει»
Για την απώλεια της κόρης της μίλησε για πρώτη φορά η Αιμιλία Υψηλάντη, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.Για την απώλεια της κόρης της μίλησε για πρώτη φορά η Αιμιλία Υψηλάντη, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.«Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Μετά την απώλεια της κόρης μου, συνέχισα να παίζω, γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι για μένα σανίδα σωτηρίας. Πρέπει ο άνθρωπος να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτα φορά για την απώλεια της κόρης της – «Της οφείλω να είμαι αξιοπρεπής»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή
To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτα φορά για την απώλεια της κόρης της – «Της οφείλω να είμαι αξιοπρεπής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της και συγκλονίζει – “Της οφείλω να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής”
Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χαμό της κόρης της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες. “Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Ο άνθρωπος αγκιστρώνεται από πάρα πολλά πράγματα για να επιζήσει. Συνέχισα να παίζω μετά τον θάνατό της, […]
The post Αιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της και συγκλονίζει – “Της οφείλω να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr