Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πήγα πρώτο ραντεβού στον ιππόδρομο, το άλογο έχασε, το ειδύλλιο κράτησε λίγο παραπάνω»

08:56 - 09/05/2023

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη απάντησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, και το πρώτο ραντεβού που είχε […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Πήγα πρώτο ραντεβού στον ιππόδρομο, το άλογο έχασε, το ειδύλλιο κράτησε λίγο παραπάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πήγα πρώτο ραντεβού στον ιππόδρομο, το άλογο που είχαμε ποντάρει έχασε, το ειδύλλιο κράτησε

«Πήγα πρώτο ραντεβού στον ιππόδρομο, το άλογο έχασε, το ειδύλλιο κράτησε λίγο παραπάνω», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη απάντησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, και το πρώτο ραντεβού που είχε βγει κάποτε στον… ιππόδρομο. «Προσέχω τα πάντα. Κάνω όλα αυτά που πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος που αγαπά ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πήγα πρώτο ραντεβού στον ιππόδρομο, το άλογο που είχαμε ποντάρει έχασε, το ειδύλλιο κράτησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»