Σοφία Χατζηπαντελή: «Έκανα unfollow τη Βίκυ Καγιά γιατί έκανε πολλά post και βαρέθηκα»
08:52 - 09/05/2023
Η Σοφία Χατζηπαντελή εξήγησε στους δημοσιογράφους τη λογική πάνω στην οποία βασίστηκε και έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά. Όπως χαρακτηριστικά […]
The post Σοφία Χατζηπαντελή: «Έκανα unfollow τη Βίκυ Καγιά γιατί έκανε πολλά post και βαρέθηκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Χατζηπαντελή για Βίκυ Καγιά: Την έκανα unfollow γιατί έκανε πολλά post και βαρέθηκα
«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Σοφία Χατζηπαντελή εξήγησε στους δημοσιογράφους τη λογική πάνω στην οποία βασίστηκε και έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. ... Περισσότερα
To άρθρο Σοφία Χατζηπαντελή για Βίκυ Καγιά: Την έκανα unfollow γιατί έκανε πολλά post και βαρέθηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά – «Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου»
Τον λόγο που έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά, αποκάλυψε η Σοφία Χατζηπαντελή.Τον λόγο που έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά, αποκάλυψε η Σοφία Χατζηπαντελή.«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ Καγιά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Χατζηπαντελή: Ο λόγος που έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά
Η Σοφία Χατζηπαντελή αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά και δεν είναι αυτός που νομίζεις!
Διαβάστε το στο neolaia.grΣοφία Χατζηπαντελή: «Έκανα unfollow τη Βίκυ Καγιά επειδή βαρέθηκα τα τόσα ποστ»
Στην παρουσίαση της νέας συλλογής Μugler x H&Μ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή. Η H&M παρουσίασε υπερήφανα την επόμενη designer συνεργασία της – μια συνεργασία ορόσημο με τον οίκο Mugler. Η συλλογή, με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή του Mugler, Casey Cadwallader, περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, καθώς και αξεσουάρ, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου 2023. Η Σοφία Χατζηπαντελή […]
The post Σοφία Χατζηπαντελή: «Έκανα unfollow τη Βίκυ Καγιά επειδή βαρέθηκα τα τόσα ποστ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr