Η Κάτια Δανδουλάκη προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – «Θα βασανιστούμε πολύ»

07:57 - 07/02/2020

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2night Show” την Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας […] The post Η Κάτια Δανδουλάκη προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – «Θα βασανιστούμε πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»...

Διαβάστε το στο Zougla

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας πως η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κάτια Δανδουλάκη προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: "Θα βασανιστούμε πολύ" (VIDEO)

Στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες. Όπως αποκάλυψε, η Ανέτ και ο Δούκας θα “βασανιστούν” με αβέβαιο αποτέλεσμα. Όταν, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε για το σπόιλερ που κυκλοφορεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ, η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως “αφού το λένε όλοι…” χωρίς να θέλει να επεκταθεί παραπάνω. «Ήξερα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα γίνουν επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει τέτοια επιτυχία. Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, τα θαυμάζω. Η συμμετοχή μου είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο, δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχει, είχαν περάσει χρόνια για

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε