Πρώην μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»
18:04 - 08/05/2023
Τα περιβόητα ξόρκια που κρατούσαν τη Μάντσεστερ Σίτι μακριά από την κατάκτηση του Champions League λύθηκαν πλέον από τους Αφρικανούς σαμάνους, όπως αποκάλυψε ο πρώην ατζέντης του Γιάγια Τουρέ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σέλουκ… ξαναχτύπησε: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»
Η… κατάρα που είχε πέσει στη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League, έχει λυθεί σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του Γιαγιά Τουρέ, Ντιμίτρι Σελούκ. Τα περιβόητα… ξόρκια που κρατούσαν μακριά τη Μάντσεστερ Σίτι από την κατάκτηση του Champions League φαίνεται να έχουν λυθεί σύμφωνα με τον Ντιμίτρι Σελούκ! Ο γνωστός Ουκρανός πρώην μάνατζερ […]
The post Ο Σέλουκ… ξαναχτύπησε: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠρώην μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»
Πρώην μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»
08/05/2023
Απελευθερωμένη από τα.... ξόρκια των Αφρικανών σαμάνων είναι πλέον η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα!
Η περιβόητη κατάρα που είχε πέσει πάνω στο κλαμπ από τον πρώην ατζέντη του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σελούκ, λύθηκε μετά από παραίνεση του Ουκρανού μάνατζερ ο οποίος μετά από χρόνια θέλησε να απολογηθεί για το ζήτημα.
«Θέλω να απολογηθώ για αυτό το θέμα. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα αυτή η πικρία να σταματήσει και ξέρω ότι κι ο Γιάγια (σ.σ Τουρέ) θέλει το ίδιο γιατί σκέφτεται μόνο το καλό της Σίτι.
Μπορώ να πω ότι το ξόρκι έχει λυθεί από
Διαβάστε το στο filathlos.gr