Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη;

12:08 - 08/05/2023

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα αντικαταστήσει τον Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη;

Τι απαντάει ο ίδιος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκαλύπτει αν θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση για να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Λένα Δροσάκη. «Είμαι λίγο… πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης. Για το ρόλο μου στην ταινία “Καπετάν Μιχάλης” πήρα δέκα κιλά και τα έχασα. Το χειμώνα είναι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»