Μητσοτάκης Live: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ένα κοινό στόχο, να μην είμαι εγώ πρωθυπουργός [βίντεο]
09:38 - 08/05/2023
Μητσοτάκης: Συνέντευξη παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Μητσοτάκης: Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του πρωθυπουργού Οι μόνες εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι στις 21 Μαΐου. Ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα θα κάνω και τις επόμενες […]
Το άρθρο Μητσοτάκης Live: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ένα κοινό στόχο, να μην είμαι εγώ πρωθυπουργός [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινό στόχο να μην είμαι εγώ πρωθυπουργός» τονίζει ο Μητσοτάκης
«Ο Ανδρουλάκης δεν δέχθηκε ποτέ να με συναντήσει» «Οι μόνες εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι στις 21 Μαΐου. Ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα θα κάνω και τις επόμενες κινήσεις, αυτό θα κρίνει τι θα κάνω με την εντολή. Περιμένετε να δούμε το αποτέλεσμα» τόνισε σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο κ.Ανδρουλάκης είναι
Το άρθρο «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινό στόχο να μην είμαι εγώ πρωθυπουργός» τονίζει ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜητσοτάκης: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ένα κοινό στόχο, να μην είμαι εγώ πρωθυπουργός
Μην με ρωτάτε τι θα γίνει στην 2η κάλπη αν δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει στην πρώτη κάλπη. Πιστεύω ότι θα έχω αυτοδυναμίαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr