Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο και τον ΑΝΤ1, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»
16:06 - 06/05/2023
Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου. Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συνάντησε ο Χάρης Λεμπιδάκης […]
The post Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο και τον ΑΝΤ1, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αναστασοπούλου για Παπαδάκη και «Καλημέρα Ελλάδα»: Ήταν κίνηση μεγάλου ρίσκου – Θα κάνω ό, τι μου ζητήσει ο σταθμός
Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αφήσει τον ΣΚΑΪ, όπου ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και να καθίσει στην καρέκλα του «Καλημέρα Ελλάδα», δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη.Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αφήσει τον ΣΚΑΪ, όπου ήταν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και να καθίσει στην καρέκλα του «Καλημέρα Ελλάδα», δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη.«Αυτή είναι μία συζήτηση που αφορά τον Γιώργο και τον ΑΝΤ1», απάντησε, αρχικά, η Μαρία Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αναστασοπούλου. Η
To άρθρο Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr