Δημήτρης Σκουλός: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός»

11:52 - 06/05/2023

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και στην Δέσποινα Παναγιωτίδου. […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει, δεν θέλω το κακό κανενός»

«Είναι άξια και επαγγελματίας, κάτι θα βρει να κάνει» σχολίασε 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Σκουλός: Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για όλους και για όλα σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!». Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο «My Style Rocks», λέγοντας πως δεν γνώριζε πως θα είναι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς είχαν κάνει δοκιμαστικό πολλά άτομα. «Η Acyn Media με ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δημήτρης Σκουλός: «Δεν θέλω το κακό κανενός»

«Δεν έχω ιδέα για «My Style Rocks All Star», δεν γνωρίζω αν θα γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον.»

Διαβάστε το στο in.gr

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει, δεν θέλω το κακό κανενός»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στην δημοσιογράφο, Δέσποινα Παναγιωτίδου παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός. Ο To άρθρο Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει, δεν θέλω το κακό κανενός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου»

O Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star ανέφερε: «Καλή τύχη ό,τι και να κάνει, καλή επιτυχία της εύχομαι, δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου. Είναι άξιο κορίτσι και πολύ επαγγελματίας, κάτι θα […] The post Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»