Φελίσια Τσαλαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών»
09:42 - 06/05/2023
Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου για τον χωρισμό της, το παιδί της και […]
The post Φελίσια Τσαλαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φελίσια Λαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών»
Η Φελίσια Λαπάτη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου. Η γνωστή
To άρθρο Φελίσια Λαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦελίσια Τσαλαπάτη: «Μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του μικρού από τότε που ήταν τριών μηνών»
“Έχω δεχτεί πρόταση γάμου – όχι από τον πατέρα του παιδιού μου. Θα μπορούσα να παντρευτώ, αλλά για εμένα ο γάμος είναι κάτι πολύ αγχωτικό” εξομολογήθηκε η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου για τον χωρισμό της, το παιδί της και την αλλαγή στην ζωή της. «Νομίζω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr