Ιτούδης: «Περιορίσαμε τους ταλαντούχους παίκτες του Ολυμπιακού»
23:24 - 05/05/2023
Ιτούδης: «Περιορίσαμε τους ταλαντούχους παίκτες του Ολυμπιακού»
05/05/2023
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του στη νίκη επί του Ολυμπιακού (73-69) που έφερε το 2-2 στη σειρά των πλέι οφ.
Όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ:
«Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μας, σε όλους τους παίκτες, τόσο αυτούς που έπαιξαν όσο και αυτούς που έμειναν έξω λόγω τραυματισμών ή για άλλους λόγους.
Νομίζω ότι από στρατηγική άποψη στην άμυνα καταφέραμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό κάτω από τους 20 πόντους σε τρεις περιόδους, μόνο σε μία σκόραραν 26. Αυτό δείχνει ότι κάναμε τρομερή προσπάθεια σε αυτό τον τομέα. Περιορίσαμε τους εξαιρετικά κα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
To τεράστιο πρόβλημα με τον πιο ντεφορμέ παίκτη του Ολυμπιακού!
Η απόδοση του Πεπ Μπιελ που έχασε αυτό που δε χάνεται στο ματς με την ΑΕΚ.
Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΙτούδης: «Περιορίσαμε τους ταλαντούχους παίκτες του Ολυμπιακού και μείναμε συμπαγείς»
Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν ευχαριστημένος με την αμυντική προσήλωση της ομάδας του στη νίκη επί του Ολυμπιακού (73-69) που έφερε το 2-2 στη σειρά των πλέι οφ. Αναλυτικά: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μας, σε όλους τους παίκτες, τόσο αυτούς που έπαιξαν όσο και αυτούς που έμειναν έξω λόγω τραυματισμών ή για άλλους λόγους. […]
The post Ιτούδης: «Περιορίσαμε τους ταλαντούχους παίκτες του Ολυμπιακού και μείναμε συμπαγείς» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr