Μυλωνάκης για «κρίση» με Βελόπουλο: Ημουν αρνητικός με όσους είχαν εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή
11:04 - 05/05/2023
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής τόνισε: «Εγώ ήμουν αρνητικός σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είχαν δείξει δείγματα σοβαρού ανθρώπου από…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μυλωνάκης ξαναχτυπά για Βελόπουλο: Ήμουν αρνητικός σε ανθρώπους που είχαν εμπλακεί με τη Χρυσή Αυγή
Νέες βολές κατά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε, ο πρώην Βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ. «Άλλοι θέλησαν να προσπαθήσουν να με «δολοφονήσουν», γιατί ξέρετε η δολοφονία δεν είναι μόνο να σε σκοτώσει κάποιος με ένα όπλο, αλλά να σε σκοτώσει και διαφορετικά. Πήγαν, ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Μυλωνάκης ξαναχτυπά για Βελόπουλο: Ήμουν αρνητικός σε ανθρώπους που είχαν εμπλακεί με τη Χρυσή Αυγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Μυλωνάκης αποκαλύπτει την «κρίση» με Βελόπουλο: Ημουν αρνητικός σε ανθρώπους που είχαν εμπλακεί με τη Χρυσή Αυγή
Βολές κατά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε, για ακόμη μία φορά, ο πρώην Βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.Βολές κατά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε, για ακόμη μία φορά, ο πρώην Βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.«Άλλοι θέλησαν να προσπαθήσουν να με «δολοφονήσουν», γιατί ξέρετε η δολοφονία δεν είναι μόνο να σε σκοτώσει κάποιος με ένα όπλο, αλλά να σε σκοτώσει και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜυλωνάκης για «κρίση» με Βελόπουλο: Ημουν αρνητικός με όσους είχαν εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής τόνισε: «Εγώ ήμουν αρνητικός σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είχαν δείξει δείγματα σοβαρού ανθρώπου από το παρελθόν» Βολές κατά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε, για ακόμη μία φορά, ο πρώην Βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ. «Άλλοι θέλησαν να […]
The post Μυλωνάκης για «κρίση» με Βελόπουλο: Ημουν αρνητικός με όσους είχαν εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr