Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα»
10:56 - 05/05/2023
Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος για το Breakfast@star και μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα και την προσωπική της […]
The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο νυν σύζυγός μου, είπε στον πρώην μου ότι θέλει να με παντρευτεί»
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή “Breakfast @Star” και στον Κωνσταντίνο Μίχο και
To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο νυν σύζυγός μου, είπε στον πρώην μου ότι θέλει να με παντρευτεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Παπακωστοπούλου: “Ο νυν σύζυγός μου είχε πει στον πρώην ότι σκέφτεται να με παντρευτεί”
Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star”. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο της και αποκάλυψε τι απάντησε ο πρώην σύζυγός της στον νυν όταν εκείνος του είπε ότι σκέφτεται να την παντρευτεί. “Ήμουν παντρεμένη με τον Μάριο με τον οποίο έχω μια εξαιρετικά καλή σχέση. Είμαστε σαν […]
The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: “Ο νυν σύζυγός μου είχε πει στον πρώην ότι σκέφτεται να με παντρευτεί” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr