Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Μου αρέσει ότι μου… ανάβει τον γκιώνη”!

17:18 - 06/02/2020

Την Μαρία Διακοπαναγιώτου φιλοξένησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής του. Η ηθοποιός, που αυτή την […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Μου αρέσει ότι μου… ανάβει τον γκιώνη”! appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πάγωσε» ο Μουτσινάς με τα την ατάκα της Μαρίας Διακοπαναγιώτου: Μου αρέσει ότι μου ανάβει τον γκιώνη

Μια πολύ καλή του φίλη υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης και οι...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Μου αρέσει ότι μου… ανάβει τον γκιώνη (VIDEO)

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Chicago”, αναστάτωσε το πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” με μία ατάκα της! “Θα ξαναέκανες μιούζικαλ; Είναι ένα είδος που σου κάνει κλικ;” ρώτησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς την καλεσμένη του για να λάβει την απάντηση, “με μεγάλη χαρά”. Όταν στη συνέχεια, όμως, θέλησε να μάθει το αγαπημένο της θεατρικό είδος, η Μαρία Διακοπαναγιώτου ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και το τηλεοπτικό κοινό με την απολαυστική της απάντηση. “Μου αρέσει, ετοιμάσου και συγνώμη για αυτό που θα πω τώρα, ότι με ιντριγκάρει και ότι μου ανάβει τον γκιώνη” σημείωσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»