MasterChef: «H Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»
22:44 - 04/05/2023
«Πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Τράκας να δώσει στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη. Ο […]
The post MasterChef: «H Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: «Δίκασε» ο Τράκας – «Η Μπέη, 23 χρονών executive chef, 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»
«Πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Τράκας να δώσει στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης (4/5), στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόφαση της γοητευτικής διαγωνιζόμενης να τον θέσει με μιας αρχηγό της κόκκινης ομάδας απέναντι της. Βέβαια η 23χρονη διαγωνιζόμενη δεν έκανε μόνο αυτό, ξεκίνησε νέο beef στο ριάλιτι μαγειρικής και δικαιολόγησε την επιλογή της εκτοξεύοντας κατηγορίες προς τον συμπαίκτη της και κάνοντας μεγάλες δηλώσεις όπως: «Έχει σηκώσει πολύ τον αμανέ, μου έσπασε τα νεύρα και πίσω από τις κάμερες – Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν». Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο παίκτης του MasterChef, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr