MasterChef: «H Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»

22:44 - 04/05/2023

«Πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Τράκας να δώσει στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη. Ο […] The post MasterChef: «H Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: «Δίκασε» ο Τράκας – «Η Μπέη, 23 χρονών executive chef, 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»

«Πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Τράκας να δώσει στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης (4/5), στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόφαση της γοητευτικής διαγωνιζόμενης να τον θέσει με μιας αρχηγό της κόκκινης ομάδας απέναντι της. Βέβαια η 23χρονη διαγωνιζόμενη δεν έκανε μόνο αυτό, ξεκίνησε νέο beef στο ριάλιτι μαγειρικής και δικαιολόγησε την επιλογή της εκτοξεύοντας κατηγορίες προς τον συμπαίκτη της και κάνοντας μεγάλες δηλώσεις όπως: «Έχει σηκώσει πολύ τον αμανέ, μου έσπασε τα νεύρα και πίσω από τις κάμερες – Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν». Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο παίκτης του MasterChef, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»