Ολλανδία: Νοσοκόμα παραδέχτηκε πως σκότωσε τουλάχιστον 20 ασθενείς με κορωνοϊό επειδή δεν ήθελε να υποφέρουν

19:16 - 04/05/2023

Τουλάχιστον 20 ασθενείς με κορωνοϊό παραδέχτηκε πως σκότωσε μια 30χρονη νοσοκόμα στην Ολλανδία, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη το τμήμα δημόσιας εισαγγελίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολλανδία: Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κοροναϊό «για να μην υποφέρουν»

Εκτελούσε ιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς με κοροναϊό, χωρίς εντολή από γιατρό

Διαβάστε το στο in.gr

Ολλανδία: Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κοροναϊό «για να μην υποφέρουν»

Εκτελούσε ιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς με κοροναϊό, χωρίς εντολή από γιατρό

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νοσοκόμα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τουλάχιστον 20 ασθενείς με κορονοϊό «για να μην υποφέρουν»

Μια νοσοκόμα στην Ολλανδία παραδέχτηκε σε συναδέλφους της, αλλά και στις αρχές, πως έχει σκοτώσει το λιγότερο 20 ασθενείς με κορονοϊό, γιατί σύμφωνα με την ίδια δεν αντέχει να τους βλέπει να υποφέρουν. Όπως ανέφερε η dailymail.co.uk, κατηγορούμενη είναι μια γυναίκα 30 ετών που ονομάζεται Theodoor V και εργαζόταν ως πνευμονολόγος στο νοσοκομείο Wilhelmina στο Άσσεν. Η 30χρονη συνελήφθη πριν από τρεις εβδομάδες στο σπίτι της αφού ομολόγησε την πράξη της στο προσωπικό ενώ νοσηλευόταν σε κλινική ψυχικής υγείας. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η 30χρονη είχε φανερώσει «αρκετές φορές» στις συνομιλίες της με το προσωπικό ψυχικής υγείας ότι «ως πνευμονικός νοσηλευτής στο WZA, είχε βάλει πρόωρα τέλος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κορωνοϊό «για να μην υποφέρουν»

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ολλανδία όπου ένας 30χρονος νοσηλευτής παραδέχτηκε πως σκότωσε τουλάχιστον 20 ασθενείς με κορωνοϊό «για να μην υποφέρουν».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σοκ! Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κοροναϊό «για να μην υποφέρουν»!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ολλανδία όπου ένας 30χρονος νοσηλευτής παραδέχτηκε πως σκότωσε τουλάχιστον 20 ασθενείς με κοροναϊό «για να μην υποφέρουν». Ο 30χρονος Theodoor V. εργαζόταν στην πνευμονολογική κλινική νοσοκομείου στο Άσσεν κατά τη διάρκεια των δολοφονιών. Όπως προκύπτει, ο καθ΄ομολογία δράστης νοσηλεύτηκε για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρικό ίδρυμα και εκεί φαίνεται ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ολλανδία: Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κορονοϊό «για να μην υποφέρουν»

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ολλανδία – Ο καθ΄ομολογία δράστης νοσηλεύτηκε για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρικό ίδρυμα  Ένας νοσοκόμος που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία πολλών ασθενών στο νοσοκομείο Wilhelmina στο Άσεν, παραδέχτηκε ότι σκότωσε τουλάχιστον 20 ασθενείς με κορονοϊό επειδή ανησυχούσε για την ταλαιπωρία τους, ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι ολλανδικές αρχές. Ο 30χρονος Theodoor V. […] The post Ολλανδία: Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κορονοϊό «για να μην υποφέρουν» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κορονοϊό «για να μην υποφέρουν»

Ένας νοσοκόμος που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία πολλών ασθενών στο νοσοκομείο Wilhelmina στο Άσεν, παραδέχτηκε ότι σκότωσε τουλάχιστον 20 ασθενείς με κορονοϊό επειδή ανησυχούσε για την ταλαιπωρία τους, ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι ολλανδικές αρχές. Ο 30χρονος Theodoor V. εργαζόταν στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια των δολοφονιών. Όπως προκύπτει, ο καθ΄ομολογία δράστης […] Το άρθρο Νοσοκόμος σκότωσε 20 ασθενείς με κορονοϊό «για να μην υποφέρουν» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Ποιες συμπεριφορές εμφανίζουν οι γονείς που είναι συναισθηματικά απομακρυσμένοι από τα παιδιά τους

Ανακαλύφθηκε μολύβι ματιών 8.200 ετών – Τι αποκαλύπτει για τα αρχαία μυστικά ομορφιάς των γυναικών

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ένας φίλος προσπαθεί κρυφά να σας αποφύγει

Εύβοια: Αστυνομικός προσήγαγε μαθήτρια λυκείου στο Αλιβέρι

Ο Ντε Μπρόινε φεύγει, ποιος έρχεται...

Οργισμένη η Γεροβασίλη καταγγέλλει τον Κασσελάκη