Κώστας Τσουρός για Κουτροκόη: Ξέρω τι έγινε, αλλά δεν θα πω πράγματα που δεν έχει πει η ίδια

14:32 - 04/05/2023

Για τη Ντόρα Κουτροκόη και όσα είπε στην Αθηναϊδα Νέγκα, σχετικά με την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ, συζήτησαν σήμερα στον αέρα του “Mega Καλημέρα”. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, τόνισε πως ξέρει τι έχει γίνει, αλλά δεν μπορεί να το πει. «Στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν να της δώσει κάποιος χώρο. Ήταν ισάξια παρουσιάστρια της ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Τσουρός για Κουτροκόη: Ξέρω τι έγινε, αλλά δεν θα πω πράγματα που δεν έχει πει η ίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Τσουρός για Ντόρα Κουτροκόη: Έχω μάθει τι έγινε στην εκπομπή «Σήμερα»

Η αιφνίδια αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο είχε προκαλέσει εντύπωση στα μέσα στη σεζόν. Η παρουσιάστρια μίλησε σε συνέντευξή της για το πόσο ξαφνιάστηκε, όταν ένα πρωί έμαθε πως δεν θα είναι πια μέρος της ομάδας του «Σήμερα». «Έβλεπα πως ο χρόνος μου στην εκπομπή ψαλιδιζόταν. Οι συμπαρουσιαστές μου δεν πήραν θέση στο ψαλίδιασμα αυτό και, ξαφνικά, εγώ βρέθηκα να είμαι κάπου στη μέση. Εμπιστευόμουν και τους δύο συνεργάτες μου πάρα πολύ. Γιατί έχω ξανά συνεργαστεί μαζί τους και δεν το περίμενα», ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα. Η συνέντευξη της Ντόρας Κουτροκόη σχολιάστηκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Καιρός αύριο: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με ανέμους που θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Survivor: Χρειάστηκε VAR για τον συναρπαστικό τελευταίο πόντο – Τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα στο ελληνικό πάρτι

Δεν το κρατάει μανιάτικο! Ο Μπάιντεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του Τραμπ παρά τη δική του απουσία το 2020

Στόλισε το αυτοκίνητό του με 2.500 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια - Η φωτογραφία που έγινε viral

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ήττα και «προσγείωση» για τις «καρακάξες» στην Premier League