Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

13:14 - 04/05/2023

Καλεσμένος στο πλατό του Super Κατερίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε […] The post Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

«Ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα» δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στη Βουγιουκλάκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

Η γνωριμία και ο έρωτας των δύο ηθοποιών που κατέληξαν σε γάμο.

Διαβάστε το στο in.gr

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στη Βουγιουκλάκη, το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε ως καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και έκανε μία ξεχωριστή μνεία στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε ως καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και έκανε μία ξεχωριστή μνεία στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Παπαμιχαήλ δεν είχε ερωτικό ενδιαφέρον για την Βουγιουκλάκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου»

Σε αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ προχώρησε ο ηθοποιός και βιογράφος

Διαβάστε το στο news.gr

Μάκης Δελαπόρτας: "Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε"

"Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»