Ανδρομάχη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη»
11:08 - 04/05/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Ανδρομάχη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη […]
The post Ανδρομάχη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρομάχη για το «Παράλληλη αγάπη»: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη»
Η Ανδρομάχη μιλώντας στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνδρομάχη για το «Παράλληλη αγάπη»: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη»
Η Ανδρομάχη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη που της έχει αφήσει μια πικρία. «Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους. Η κόντρα μου με την Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πίκρα. Όλο αυτό που έγινε με το τραγούδι ήταν μια αχρείαστη βαβούρα. Θέλω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνδρομάχη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε πρόσφατα η Ανδρομάχη και μίλησε για όλους και για όλα.
To άρθρο Ανδρομάχη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑνδρομάχη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη»
Ανδρομάχη: «Ένας θαυμαστής προχθές ήθελε να μου περάσει δαχτυλίδι στο χέρι όταν τραγουδούσα». (BINTEO)
Διαβάστε το στο neolaia.grΑνδρομάχη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα για το παράλληλη αγάπη με τη Χριστίνα Σάλτη»
«Θέλω σαν τρελή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», είπε η Ανδρομάχη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑνδρομάχη: "Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα με τη Χριστίνα Σάλτη"
"Θέλω σαν τρελή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr