Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;»

08:06 - 04/05/2023

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση μόδας το βράδυ της Τετάρτης 3/5 και To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε με ερώτηση ρεπόρτερ: Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση για την επόμενη χρονιά», λέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Για τα επαγγελματικά της και για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός, μάλιστα, αντέδρασε με μια ερώτηση που δέχτηκε. «Προς το παρόν δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση για την επόμενη σεζόν. Στο φάσμα της ... Περισσότερα To άρθρο Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε με ερώτηση ρεπόρτερ: Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;»

Την έντονη αντίδρασή της Πηνελόπης Αναστασοπούλου προκάλεσε μια ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε τα επαγγελματικά της ζητήματα και το τηλέφωνό της που… δεν χτυπάει. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την ηθοποιό και δέχθηκε ερωτήσεις γύρω από τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. «Προς το παρόν δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση για την επόμενη σεζόν. Στο φάσμα της δουλειάς μου, η τηλεόραση είναι ένας από τους πρωταρχικούς κλάδους της, οπότε φυσικά και με ενδιαφέρει αρκεί να είναι κάτι που θα είμαι περήφανη γι’ αυτό. Να περνάω όμορφα μέσα σε αυτό, μια συνθήκη με ωραίους ανθρώπους, να έχει κάτι να πει, να μην ασχολείται με πράγματα που δε με αφορούν», είπε αρχικά η Πηνελόπη Ανα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πως αντέδρασε στην ερώτηση δημοσιογράφου αν νιώθει συμβιβασμένη που δεν χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειά;

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση μόδας το βράδυ της Τετάρτης 3/5 και εκείνη μίλησε για την επιθυμία της να κάνει και πάλι κάτι τηλεοπτικά και δεν έκρυψε την έκπληξή της μετά από ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφους.Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση μόδας το βράδυ της Τετάρτης 3/5 και εκείνη μίλησε για την επιθυμία της να κάνει και πάλι κάτι τηλεοπτικά και δεν έκρυψε την έκπληξή της μετά από ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφους.«Προς το παρόν δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση. Στο φάσμα της δουλειάς μου, η τηλεόραση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;»

Για τα επαγγελματικά της και για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός, […] The post Αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Το τηλέφωνό μου χτυπάει για δουλειά"

"Απλά, δεν είναι όλα τα πράγματα για να γίνουν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο εκνευρισμός της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου: «Αν είμαι συμβιβασμένη με…»

Οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία συνάντησαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε εκδήλωση μόδας με την ηθοποιό να απαντάει στις ερωτήσεις του. Σχετικά με τα επαγγελμτικά της σχέδια και την τηλεόραση αποκάλυψε: «Προς το παρόν δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση. Στο φάσμα της δουλειάς μου, η τηλεόραση είναι ένας από τους πρωταρχικούς κλάδους της, οπότε φυσικά […] The post Ο εκνευρισμός της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου: «Αν είμαι συμβιβασμένη με…» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»