Τσατάνη για Παπαγγελόπουλο: «Οι απειλές του ήταν ίδιες με όσα ανέφεραν στην προκήρυξη εναντίον μου οι Πυρήνες της Φωτιάς»

13:48 - 06/02/2020

Στο ίδιο μήκος της ακρόασής της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είχε κάνει το 2016 φέρεται να κινείται η κατάθεση της πρώην εφέτη εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η Γεωργία Τσατάνη που είχε χειριστεί την υπόθεση Βγενόπουλου φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Δημήτρη ... Read more To άρθρο Τσατάνη για Παπαγγελόπουλο: «Οι απειλές του ήταν ίδιες με όσα ανέφεραν στην προκήρυξη εναντίον μου οι Πυρήνες της Φωτιάς» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα 21 δισ. ευρώ προσέγγισαν τα τουριστικά έσοδα το δεκάμηνο του 2024

Κωνσταντινούπολη: Έλληνες και Κύπριοι σπουδαστές της Σχολής Ικάρων συνελήφθησαν γιατί ύψωσαν ελληνική σημαία έξω από την Αγιά Σοφιά

ΕΟΔΥ: 18 κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου στην Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικο σαφάρι ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. για τα στέκια παράνομου τζόγου

Γιώργος Καρκάς: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που δεν θέλει να συνεργαστεί με έναν αθώο Φιλιππίδη»

Μαγδεμβούργο: Η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει την έκδοση του μακελάρη και είχε προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι