Σλούκας: «Είπα να πάρω την ευθύνη στο τέλος γιατί ένιωθα καλά»

23:04 - 03/05/2023

Ο Κώστας Σλούκας είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι ένιωθε καλά και ότι ήθελε να πάρει την ευθύνη του τελευταίου σουτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σλούκας: «Είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά»

Σλούκας: «Είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά» 03/05/2023 Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την έδρα της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, χάρη στο μυθικό buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Ο Κώστα Σλούκας, που πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση συνολικά, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το παιχνίδι και φυσικά για το μεγάλο σουτ που έβαλε στο τέλος. Όσα είπε ο Κώστας Σλούκας: «Ήρθαμε εδώ και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον αυτής της ομάδας. Πάντα είναι προετοιμασμένοι και έχουν σκληρή έδρα. Κάτι που το είδαμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά σ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σλούκας: «Είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά»

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας μετά το τρίποντο νίκης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο Game 3 των playoffs.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Πού θα δείτε Μπάγερν - Παρί, Ίντερ - Λειψία και όλα τα ματς του Champions League

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/11) στο Gazzetta

3 τρόποι να βάλεις φρένο στις επώδυνες σκέψεις - Χωρίς να τις αρνηθείς ούτε να τις καταπιέσεις

Οι Μάτζικ «έσβησαν» την «44άρα» του Μπολ, εξαιρετικός Χαλιμπέρτον κόντρα στους Πέλικανς

Έφοδος της αστυνομίας σε κομμωτήριο στον Ασπρόπυργο που εκτός από κουρέματα παρείχε και ροζ υπηρεσίες (vid)

Ολυμπιακός: Ανοιχτό να προλάβει τη Στεάουα ο Εσε, έγινε ακόμα πιο δύσκολο για Κάρμο, Τσικίνιο και Ζέλσον