Μπέσσυ Αργυράκη: Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω δίαιτες
20:44 - 03/05/2023
“Τρελαίνομαι για τα γλυκά από την κοιλιά της μαμάς μου” ομολογεί η Μπέσσυ Αργυράκη. Στο πλατό της εκπομπής “Ζήσε αλλιώς” βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσσυ Αργυράκη όπου συνάντησε την Σοφία Αλιμπέρτη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο βάρος και τα περιττά κιλά που νιώθει η ίδια πως την συνοδεύουν. “Βέβαια και αισθάνομαι ότι έχω περιττά κιλά. Ήρθα εδώ ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη: Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω δίαιτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να κάνω δίαιτες. Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά!»
H Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς». Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τους προβληματισμούς της σχετικά με το βάρος της και τα περιττά κιλά. «Βέβαια και αισθάνομαι ότι έχω περιττά κιλά. Ήρθα εδώ για να μάθω και θέλω να κάνω ερωτήσεις με ποιον τρόπο μπορούμε κάποια πράγματα της καθημερινότητας, με ένα μικρό κλικ, να τα […]
The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να κάνω δίαιτες. Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά!» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr