Κώστας Κόκλας για υπνική άπνοια: «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, εμένα με πείραζε»

19:20 - 03/05/2023

Ο Κώστας Κόκλας μιλώντας στο «Ζήσε Αλλιώς» μοιράστηκε το χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον To άρθρο Κώστας Κόκλας για υπνική άπνοια: «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, εμένα με πείραζε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κώστας Κόκλας για την υπνική άπνοια: «Έχω μία συσκευή, κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της»

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε την Τετάρτη (3/5) στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη και αναφέρθηκε στο χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα του ANT1 πώς αντιδρούσαν οι φίλοι του και οι πρώην σχέσεις του, όσο κοιμόταν δίπλα του. «Ξεκίνησα να ροχαλίζω από αρκετά μικρή […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Κόκλας για το πρόβλημά του με την υπνική άπνοια: «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση»

Ο Κώστας Κόκλας περιέγραψε στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε Αλλιώς» το χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί. Ο ηθοποιός μίλησε για τις αντιδράσεις των φίλων του και των πρώην σχέσεων του, όσο κοιμόντουσαν δίπλα του. «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, παρά την κατανόηση και το αστείο, δεν έπαυε να είναι ενοχλητικό […] The post Κώστας Κόκλας για το πρόβλημά του με την υπνική άπνοια: «Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!