Μπέσσυ Αργυράκη: «Αμάν λες να φύγω από καστανάκι, σκεφτόμουν το βράδυ»

18:46 - 03/05/2023

Καλεσμένη της Σοφίας Αλιμπέρτη βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη, το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Η […] The post Μπέσσυ Αργυράκη: «Αμάν λες να φύγω από καστανάκι, σκεφτόμουν το βράδυ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέσσυ Αργυράκη: Σκεφτόμουν «αμάν, λες να φύγω από καστανάκι», δεν είναι κρίμα από τον Θεό;

Τους προβληματισμούς της γύρω από το βάρος και την απώλεια κιλών θέλησε να μοιραστεί η Μπέσσυ Αργυράκη με την Σοφία Αλιμπέρτη. Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» του Ant1 και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως το βράδυ της Τρίτης (02/03) έκανε μια υπερβολή η οποία την έφερε σε σημείο να νιώσει δυσαρέσκεια όταν έπεσε στο κρεβάτι της προκειμένου να κοιμηθεί. «Βέβαια και αισθάνομαι ότι έχω περιττά κιλά. Ήρθα εδώ για να μάθω και θέλω να κάνω ερωτήσεις με ποιον τρόπο μπορούμε κάποια πράγματα της καθημερινότητας, με ένα μικρό κλικ, να τα γυρίσουμε και να κάνουμε κάτι παρεμφερές αλλά να χάνουμε κιλά. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να κάνω δίαιτες, έχω φτάσει σε ένα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε