Περιπέτεια για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φτάσαμε με τον άνδρα μου στη Σερβία και ο ταξιτζής μας πήγαινε αλλού»

17:20 - 03/05/2023

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη για την επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, To άρθρο Περιπέτεια για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φτάσαμε με τον άνδρα μου στη Σερβία και ο ταξιτζής μας πήγαινε αλλού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φτάσαμε με τον άνδρα μου στη Σερβία και ο ταξιτζής μας πήγαινε αλλού»

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φτάσαμε με τον άνδρα μου στο Βελιγράδι και ο ταξιτζής μας πήγε αλλού από εκεί που ζητήσαμε»

Μια περιπέτεια περίμενε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της, στο ταξίδι τους στο Βελιγράδι. Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της, φτάνοντας στον προορισμό τους, ο οδηγός ταξί πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που του είχαν υποδείξει. «Φτάσαμε με τον άνδρα μου Σερβία στο Βελιγράδι και ο ταξιτζής που μας πήρε μας πήγε αλλού από εκεί που συζητάμε. […] The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φτάσαμε με τον άνδρα μου στο Βελιγράδι και ο ταξιτζής μας πήγε αλλού από εκεί που ζητήσαμε» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»