Γιάννης Βασιλείου: «Μία κοπέλα έκανε τατουάζ τα αρχικά μου Γ.Β. στα οπίσθιά της»

17:16 - 03/05/2023

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη […] The post Γιάννης Βασιλείου: «Μία κοπέλα έκανε τατουάζ τα αρχικά μου Γ.Β. στα οπίσθιά της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βασιλείου για ακραία περιστατικά: «Μία κοπέλα έκανε τατουάζ τα αρχικά μου Γ.Β. στα οπίσθιά της»

O Γιάννης Βασιλείου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει, στο φλερτ αλλά και στις παρενοχλήσεις στον χώρο της νύχτας.O Γιάννης Βασιλείου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει, στο φλερτ αλλά και στις παρενοχλήσεις στον χώρο της νύχτας.Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που σας έχει συμβεί και σας έχει στιγματίσει; Πολλά! Θα αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο με μία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»