Ο Τζον Μπον Τζόβι μιλά για τον αρραβώνα του γιου του: «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία»

11:24 - 03/05/2023

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι (Jon Bon Jovi) βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Radio Andy» του SiriusXM. Στην ερώτηση του οικοδεσπότη ‘Αντι Κοέν (Andy Cohen) αν «ανησυχεί» για τον ξαφνικό αρραβώνα του 20χρονου γιου του Τζέικ με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) ο ροκ σταρ δήλωσε. «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζον Μπον Τζόβι μιλά για τον αρραβώνα του γιου του: «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζον Μπον Τζόβι για τον αρραβώνα του γιου του: «Η Μίλι είναι υπέροχη, όπως και όλη της η οικογένεια»

Ο Τζέικ Μπον Τζόβι αρραβωνιάστηκε τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Τζον Μπον Τζόβι μιλά για τον αρραβώνα του γιου του: «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία»

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι βρέθηκε καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πώς να προστατέψετε τα χαλιά σας κατά την διάρκεια του χειμώνα

Ο μακελάρης του Μαγδεμβούργου «μας τρομοκρατούσε για χρόνια» – Η αστυνομία είχε καταλήξει πως «δεν αποτελoύσε κίνδυνο»

Ζωή Κρονάκη: Το σχόλιο που της προκάλεσε αμηχανία – «Η αγένεια γενικότερα πουλάει» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Νίκη για να μείνουν σε τροχιά κορυφής ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο νέος μεγάλος έρωτας της ηθοποιού – Τι αποκαλύπτει το περιβάλλον της

Παναθηναϊκός-Athens Kallithea: Να διευρύνει το νικηφόρο του σερί θέλει το «τριφύλλι»