Ελεονώρα Μελέτη: «Όλοι λένε “αξίζω, αξίζω” και γελάνε, μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά»

09:38 - 03/05/2023

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Όλοι λένε “αξίζω, αξίζω” και γελάνε, μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά»

Η παρουσιάστρια σχολιάζει.

Διαβάστε το στο in.gr

Ελεονώρα Μελέτη για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλοι λένε “αξίζω, αξίζω” και γελάνε, μόνο εγώ κατηγορούμαι»

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά σχολίασαν πρωί της Τετάρτης στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της. Η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε πρώην συντρόφους της και στα όσα της έχει πει κατά καιρούς ο ψυχολόγος της. Τότε η Ελεονώρα Μελέτη θέλοντας να ρίξει τα καρφιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Όλοι λένε “αξίζω, αξίζω” και γελάνε, μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά»

Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δική της άποψη, σχετικά […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Όλοι λένε “αξίζω, αξίζω” και γελάνε, μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Όλοι λένε “αξίζω, αξίζω” και γελάνε, μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά"

"Δεν πας σε ειδικούς για να σου ανεβάσουν τη ψυχολογία, πας σε ειδικούς για να δουν τις πληγές σου και να τις γιατρέψεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»