Νίκος Πολυδερόπουλος: «Αποφάσισα ότι πρέπει να σέβομαι τον εαυτό μου και τη διαφορετικότητά μου»
09:28 - 03/05/2023
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό HELLO! και την Σόνια Μαγγίνα αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα […]
The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Αποφάσισα ότι πρέπει να σέβομαι τον εαυτό μου και τη διαφορετικότητά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τη διαφορετικότητα: Αποφάσισα ότι πρέπει να σέβομαι τον εαυτό μου
«Νομίζω πως η κοινωνία δεν θα σεβαστεί τη διαφορετικότητα αν εμείς οι ίδιοι δεν σεβαστούμε πρώτοι τον εαυτό μας», λέει ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και τη Σόνια Μαγγίνα έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα δυσλεξίας και πώς αυτό τον επηρεάζει στους ρόλους του. Ο ηθοποιός μίλησε για ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τη διαφορετικότητα: Αποφάσισα ότι πρέπει να σέβομαι τον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝ. Πολυδερόπουλος: «Αποφάσισα ότι πρέπει να σέβομαι τον εαυτό μου και τη διαφορετικότητά μου»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό HELLO! και την Σόνια Μαγγίνα αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα δυσλεξίας και πώς αυτό τον επηρεάζει στους ρόλους του.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Πολυδερόπουλος: «Αποφάσισα ότι πρέπει να σέβομαι τον εαυτό μου και τη διαφορετικότητά μου, θεωρώ το σεβασμό ατομικό θέμα»
Σε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και την Σόνια Μαγγίνα ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μιλά μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα δυσλεξίας και πώς αυτό τον επηρεάζει στους ρόλους του. Ο ηθοποιός μιλά για την οποιαδήποτε διαφορετικότητα των ανθρώπων και πως το αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα.Σε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και την Σόνια Μαγγίνα ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μιλά μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα δυσλεξίας και πώς αυτό τον επηρεάζει στους ρόλους του. Ο ηθοποιός μιλά για την οποιαδήποτε διαφορετικότητα των ανθρώπων και πως το αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα.Πότε διαγνώστηκες με δυσλεξία; Ήμουν μαθητής λυκείου. Όταν ήμουν μικρότερος, δεν ξέραμε τι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr