Σοφία Αλιμπέρτη: Ο πραγματικός λόγος που άφησε την Αθήνα και η ζωή στην Πάρο – «Μου έφαγε τα συκώτια»

07:20 - 03/05/2023

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «The 2Night Show» μίλησε στον To άρθρο Σοφία Αλιμπέρτη: Ο πραγματικός λόγος που άφησε την Αθήνα και η ζωή στην Πάρο – «Μου έφαγε τα συκώτια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αλιμπέρτη για τον λόγο που άφησε την Αθήνα και η ζωή στην Πάρο: «Σιχτίρισα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2Night Show» παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», ενώ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ζήσει μακριά από την Αθήνα. «Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής είχα αρχίσει να νιώθω την επιθυμία να επικοινωνήσω με τον κόσμο. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο πραγματικός λόγος που άφησε την Αθήνα για την Πάρο

Σοφία Αλιμπέρτη: Η παρουσιάστρια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «The 2Night Show» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή της Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «The 2Night Show» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς». Διαβάστε την συνέχεια […] The post Σοφία Αλιμπέρτη: Ο πραγματικός λόγος που άφησε την Αθήνα για την Πάρο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US