Σοφία Αλιμπέρτη: Μίλησε τηλεφωνικά με τον Σταμάτη Γαρδέλη μετά από χρόνια – «Η σχέση μας είναι καρμική»

01:58 - 03/05/2023

Η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 2/5 στο «The 2Night Show». Μάλιστα, κατά To άρθρο Σοφία Αλιμπέρτη: Μίλησε τηλεφωνικά με τον Σταμάτη Γαρδέλη μετά από χρόνια – «Η σχέση μας είναι καρμική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αλιμπέρτη: H ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη που την έχει «στοιχειώσει»

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησαν μετά από χρόνια στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοφία Αλιμπέρτη: Τηλεφώνησε on air στον Σταμάτη Γαρδέλη μετά από χρόνια

Καλεσμένη στο «The 2Night Show»ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη το βράδυ της Τρίτης». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο κινηματογραφικό της «ταίρι», Σταμάτη Γαρδέλη. Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του με το που άκουσε την πρώην συμπρωταγωνίστριά του. «Ο Γρηγόρης με ρωτά διαρκώς αν επικοινωνούμε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US