Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση – «Το σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι»

01:32 - 03/05/2023

Η Σοφία Αλιμπέρτη κάθισε στον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον λόγο που […] The post Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση – «Το σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αλιμπέρτη: Αποκάλυψε γιατί απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση

«Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Αποκάλυψε γιατί απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση (Βίντεο)

«Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη - Δείτε το βίντεο με όλα όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σοφία Αλιμπέρτη: Γιατί απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση – «Σιχτίρισα…»

Στους λόγους που την κράτησαν για πάνω από μια δεκαετία εκτός τηλεόρασης αναφέρθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαβάστε το στο in.gr

Σοφία Αλιμπέρτη για τα 14 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση: Το σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τρίτης (2/5), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη. Λαμπερή, ανανεωμένη και χαμογελαστή, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», μοιράστηκε στιγμές από την επιτυχημένη πορεία της και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να… ζει «αλλιώς», μακριά από την Αθήνα. Ένα από τα θέματα στα οποία στάθηκε περισσότερο ήταν η απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση – «Το σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι»

Για τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση για 14 χρόνια, μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη που κάθισε στον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση για 14 χρόνια, μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη που κάθισε στον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση

«Το σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι»

Διαβάστε το στο news.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που απείχε για 14 χρόνια από την τηλεόραση

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε για την απόφασή της να απέχει για 14 χρόνια από την τηλεόραση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»