Κατερίνα Καινούργιου: Ο ψυχίατρος μου είπε ότι αυτή η ευαισθησία με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή

21:54 - 02/05/2023

«Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου»; δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά κι έκανε μία εκτενή αναφορά στην τηλεοπτική της πορεία και στην προσωπική της ζωή. «Στην προσωπική μου ζωή ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Ο ψυχίατρος μου είπε ότι αυτή η ευαισθησία με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Για ποιό λόγο δεν πρέπει να πλένετε το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψετε

Στο χακί θα ντυθούν οι γιοι του Παύλου ^ Ένας ιστορικός κύκλος έκλεισε ^ Μια άγνωστη ιστορία με τον Μπους, τον Καραμανλή και τον Ρουσόπουλο ^ Το lifting του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ: Pasokification από την ανάποδη – Θερμή υποδοχή Ανδρουλάκη από τους ευρωσοσιαλιστές

Ταμείο Ανάκαμψης: Σήμερα το 5ο αίτημα πληρωμής για 3,1 δισ. ευρώ – Τα «αγκάθια» και οι καθυστερήσεις

Οι παράλογες εισφορές στις τραπεζικές συναλλαγές ^ ο Κρητίκαρος που δεν θέλει καζίνο στην λεβεντογέννα ^ η Meridiam που τα κατάφερε στην τέταρτη προσπάθεια και η ανάγκη για ενίσχυση της προσφοράς διαμερισμάτων

Οι ΗΠΑ ένα βήμα πριν από το δημοσιονομικό shutdown – Καταψηφίστηκε η πρόταση Τραμπ για αύξηση του ορίου του χρέους