Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τη συνήθειά της που σόκαρε τον Κωστή Μαραβέγια

18:48 - 02/05/2023

«Εγώ επειδή είμαι πολύ κοινωνική κι έχω πάρα πολλούς φίλους, φέρνω όλους μας τους φίλους και του έχω κάνει εκπλήξεις» ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια και πόσο σιχαίνεται τις εκπλήξεις.  «Γιορτάζω όλων τα γενέθλια γιατί είναι ... Περισσότερα To άρθρο Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τη συνήθειά της που σόκαρε τον Κωστή Μαραβέγια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στον πάγκρεας

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος, υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου 3,9 εκατοστών

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βρετανία: Μητέρα πέντε παιδιών δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – Την έβαλε μέχρι και να καταπιεί τη βέρα της

Τιμολόγια ρεύματος: Οι νέες μεσημβρινές και νυχτερινές χρεώσεις – Τι θα ισχύει το καλοκαίρι και τι το χειμώνα

Συνελήφθη δικηγόρος που πήγε να μπει με όπλο στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης

Σωκράτης Φάμελλος: Ποια είναι η χορογράφος σύζυγός του Τατιάνα Παπαδοπούλου

Ο Γουένιεν Γκέιμπριελ έκλεισε στον Παναθηναϊκό και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα

Συρία: Η μεταβατική κυβέρνηση του Τζολάνι μετά την πτώση Άσαντ – Ποιοι στελεχώνουν τα 14 υπουργεία, ανάμεσά τους και γυναίκα