Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της: «Γίνομαι εγώ λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς»
17:26 - 02/05/2023
Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο Καλό Μεσημεράκι την Κατερίνα Καινούργιου, σε μια συνέντευξη γεμάτη εξομολογήσεις, από
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της: «Γίνομαι εγώ λίγη και τους κάνω μάγκες και γνωστούς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της: Μειώνω τον εαυτό μου και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς
«Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στον άλλον» είπε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚατερίνα Καινούργιου για τους πρώην: «Τους κάνω μάγκες και γνωστούς»
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πολλά στο Καλό Μεσημεράκι. Μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξέφρασε το παράπονό της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚαινούργιου για τους πρώην της: Μειώνω τον εαυτό μου, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά «άντε γεια»
Ατάκα που θα συζητηθεί είπε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (02/05) στον Νίκο Μουτσινά, όταν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σχέσεις της.Ατάκα που θα συζητηθεί είπε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (02/05) στον Νίκο Μουτσινά, όταν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σχέσεις της.Ειδικότερα, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κι εξήγησε πως νιώθει τις περισσότερες φορές, όταν δημοσιοποιεί κάποια σχέση της. Όπως είπε, καμιά φορά αισθάνεται ότι «ρίχνει» τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου για τους πρώην: «Τους κάνω μάγκες και γνωστούς»
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πολλά στο Καλό Μεσημεράκι. Μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξέφρασε το παράπονό της για τους πρώην συντρόφους της. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΚατερίνα Καινούργιου: “Καρφώνει” τους πρώην συντρόφους της – “Μειώνω τον εαυτό μου και τους κάνω μάγκες και γνωστούς”
Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του ALPHA μίλησε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή και τους πρώην συντρόφους της. “Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: “Καρφώνει” τους πρώην συντρόφους της – “Μειώνω τον εαυτό μου και τους κάνω μάγκες και γνωστούς” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr