Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα, τον φροντίζουν, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα

13:52 - 02/05/2023

«Μου είπε “θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν”» αποκάλυψε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο. Το που βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του επανέρχεται στην επικαιρότητα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τάκης Σαγιώρ στην Άννα Φόνσου. Η δεύτερη εμφανίστηκε σήμερα (02.05.2023) στο «Πρωϊνό» και απάντησε. «Ο ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα, τον φροντίζουν, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζε- Δεν έχει οικονομικό πρόβλημα

Για τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε η Άννα Φόνσου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό». Για τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε η Άννα Φόνσου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός, σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Σαγιώρ στις οποίες εκείνος την κατηγόρησε για τον Γιώργο Μαρίνο λέγοντας: «Καταρχήν, τον κ. Σαγιώρ δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Ξέρω ότι έχει ένα τυροπιτάδικο κοντά στο σπίτι του Ηθοποιού και πηγαίνουμε και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ρωσία θέλει να συνεχίσει να προμηθεύει με φυσικό αέριο την Ευρώπη

Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τη Βέκια Σινιόρα

Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα Χριστούγεννα

Βαθμολογία Super League: Στην τέταρτη θέση η ΑΕΚ, κερδισμένοι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Δείτε φάσεις και γκολ

«Η Διώρυγα του Παναμά μας ανήκει» λέει ο πρόεδρος της χώρας μετά τις απειλές Τραμπ

ΑΕΚ – Λεβαδειακός 1-1: Ο Μήτογλου «έσωσε» στις καθυστερήσεις το βαθμό για την Ένωση στη Super League